Nieuwe partner gezocht

Nieuwe partner gezocht

De Website van "bridgeclusneek" geeft de mogelijkheid om kenbaar te maken dat u een (nieuwe) partner zoekt.

De webmaster plaats dan uw wensen en gegevens in deze rubriek van de website

Martin Terpstra  tel:416574

systeem 5-kaart   hoog

woensdag  A of B-lijn

Gé Ekkers  tel: 06-45235620  werkt overdag

woensdagmiddag B of C

Niela van der Bij  tel:0627402003  3 jr ervaring

maandagavond 6 en 7-tafel C-lijn

Rob Seijerlin  tel: 06 51840181    Woensdagmiddag

Hetty Mensonides  06-34112812  veel ervaring  maandagavond 6 tafels A of B-lijn

De Nederlandse Bridgebond heeft de structuur van de clubsites volledig vernieuwd. Hierdoor is het uiterlijk sterk veranderd. Dit komt voor ons tot uiting in de vorm van de ledenlijst.
Was voorheen met een eigen wachtwoord per vereniging deze lijst te raadplegen, is dat nu veranderd.

U kunt via onze site nog steeds de ledenlijst raadplegen maar als inlognaam is uw "eigen" bondsnummer en een eigen uniek wachtwoord nodig.
Dit is het wachtwoord wat u al heeft of kunt aanvragen bij de bond.